Emrullah Efendi Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda öğrenci yetiştiren Emrullah Efendi İlköğretim Okulunda, teknolojiden hem eğitim hem de sosyal açıdan etkin şekilde faydalanabilen, çevreci, bilgi çağının gereklerinin yerine getirebilen, dünya Ülkerliyle eşdeğer kurumlarda bilgi ve teknolojide rekabet edebilir duruma gelebilen, tüm öğrenci ve çalışmalarının teknolojiden faydalanmasını sağlayan, bilgiye istedikleri an ulaşmalarını sağlayacak ve bu konuda kendini sürekli yenileyen, gelişmeleri takip eden kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Büyük Atatürk´ün ilke ve inkılapları ışığında; Güzel Türkçemizi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir Türk vatandaşı olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünden hayata ve orta öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorguluyan, uyumlu, düşünen, çevreci bireyler yetiştirmektir. Okulumuz her zaman tercih edilen, gelişen değişen, programlara açık, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen"eğitim teknolojilerinden en üst düzeyde faydalanmayı hedef alan"çağdaş insan olmanın onurunu taşıyan, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yöntemi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile "Çağdaş Okul"modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır.

Başarılar: Okulumuz, Kırklareli’nde düzenlenen Karate Turnuvasında minik kızlar 45kg.da il birincisi, Marmara Bölgesinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında, 2008 doğumlularda,Bölge birincisi,Kız Kros takımımız il ikincisi,8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluşu sebebi ile yapılan Judo Yıldız Kızlar Müsabakasında ilçe ikincisi ve ilçe üçüncüsü,Krosta ilçe birincisi,Voleybol Kız Takımımız ilçe birincisi,Masa Tenisi Kız Takımımız ilçe birincisi; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Atatürk’ü Anlamak” konulu resim yarışmasında ilçe ikincisi, Öğretmenler günü sebebiyle düzenlenen resim yarışmasında ise ilçe birincisi olmuştur.

Saatler: 08.35-14.35
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer